toegepast lezen voor slechtzienden.

toegepast lezen voor slechtzienden.

donderdag 10 november komt Agnes Pater van het cbb.nl naar het Oogcafe Weert om in een presentatie te vertellen over toegepast lezen dit is voor mensen die het het al kennen net als die genen die er nog nooit van gehoord hebben de presentatie is dus breed opgezet. het Oogcafe Weert is open van 14.00 uur tot 17.00 uur en is gelegen aan de Nieuwstraat 11 te Weert iedereen is welkom en het eerste drankje wordt verzorgd door Oogverening Limburg de rest van de drankjes mag je zelf afrekenen

Agnes is er om 15.00 uur om de presentatie te geven en je mag natuurlijk ook eerder gaan als je het moe bent . hartelijk welkom in ieder geval voor en neem een goed humeur mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.