Oogcafe Weert van 8 september ’22

Oogcafe Weert van 8 september ’22

In het Oogcafe van 8 september gaan we weer actief aan de slag met Jeu de boules nu is dat in augustus compleet verregend en kon het ook niet doorgaan maar nu komt de herkansing  het Oogcafe Weert is van 14.00 uur tot 17.00 uur te bezoeken in Buurthuis Fatima aan de Nieuwstraat 11 te Weert om 15.00 uur komt Harrie Aspers om alles in goede banen te lijden en kan de actie beginnen het eerste drankje gaat op kosten van Oogvereniging Limburg de rest van de drankjes mag je zelf afrekenen . Je mag alleen voor de jeu de boules komen  en je mag ook de hele middag blijven wat je wil .graag tot ziens in het buurthuis en onder medelotgenoten slechtzienden . Familie en vrienden en iedereen die eens  een kijkje willen nemen uit interesse is ook van harte welkom .  of je wil gewoon wat informatie over een oogaandoening wij antwoorden graag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.