Persbericht Oogcafe Weert.

Persbericht Oogcafe Weert.

Oogcafe Weert organiseert op 9 juni a.s een middag vol met activiteit vanaf 15.00 uur gaan we aan de slag met jeu de boules. Voor Buurthuis Fatima ligt een uitstekende jeu de boules baan en Jo Kessels komt om het spel te begeleiden en om de spelregels te verklaren. Het Oogcafe Weert is vanaf 14.00 uur te bezoeken in Buurthuis Fatima aan de Nieuwstraat 11 te Weert. Het wordt georganiseerd door Oogvereniging Limburg. Iedereen die meer wil weten over slechtziendheid kan bij het Oogcafe Weert terecht voor meer informatie en lotgenoten contact ook vrienden en familie zijn van harte welkom. En iedereen die belangstelling heeft in slechtziendheid in het algemeen of hoe je om kunt gaan met bijvoorbeeld blindheid. Er komen veel ervaring deskundigen  die je veel tips kunnen geven om het leven wat lichter te maken Van harte welkom . Ook als je graag jeu de boules wil spelen. Van 14.00 tot 1700. Uur kun je terecht. Het eerste rondje koffie /thee  is voor de Oogverening Limburg De rest van de drankjes mag je zelf afrekenen. Graag tot ziens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.