April is bij uitstek de grapjes maand.

April is bij uitstek de grapjes maand.

Daarom dachten we laten we daar maar eens wat mee doen. In ons volgend Oogcafe Weert op donderdag 14 april in Buurthuis Fatima gaat Katrien dus grapjes en mopjes op een ludieke manier voor het voetlicht brengen. dat is haar wel toevertrouwd want ze heeft podium ervaring genoeg en als radio presentator bij Weert Fm is ze absoluut niet op haar mondje gevallen.

//www.oogvereniging.nl/ledengroep/limburg/We beginnen weer om 14.00 uur en jullie kunnen blijven tot 17.00 uur. De eerste ronde koffie of thee is zoals altijd gratis omdat de Oogverening Limburg dat schenkt aan ons. de rest van de drankjes mag je afrekenen.

het wordt dus lachen geblazen maar er is ook ruimte voor een serieuze toon. Daarvoor brengt Katrien een boekje van Frans Adriaens mee . ook inbreng vanuit de groep is hartelijk welkom. Misschien zijn we wel mensen die prachtig kunnen dichten of ook veel mopjes kennen! Schroom niet en breng het mee.

van harte welkom weer breng een goed gemoed mee en blijf intussen gezond Bij vragen kun je me altijd bellen op mobiel 06 22924622 Met alle plezier sta ik je te woord. Hartelijke groeten Anki Raemaekers. oogcafe Weert.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.