we mogen weer.

we mogen weer.

Er ging een zucht van verlichting door Nederland want we mogen weer naar het buurthuis en de cafés. Eindelijk weer wat meer mensen ontmoeten.

wij van het Oogcafe Weert zijn we weer helemaal klaar voor. In de tussentijd is er natuurlijk veel gebeurt en er zal veel te vertellen zijn.

Allereerst heb ik een ik een aantal mensen aan de lijn gehad die op aanraden van Koninklijke Visio Sittard een kijkje willen komen nemen. Nu is iedereen altijd van harte welkom en zeker mensen die wat meer van Oogcafe Weert willen weten. En praten met lotgenoten is inderdaad toch net even anders dan met een willekeurige buurman. niet dat dat ook niet geestverruimend kan zijn, maar toch. Visio Sittard verwijst graag naar ons en dat is heel verheugend ook voor de Oogvereniging Limburg. hoe meer zielen hoe meer vreugd immers.

ons volgend Oogcafe Weert zal zijn op donderdag 10 februari aanstaande op ons vertrouwde adres bij Buurthuis Fatima aan de Nieuwstraat11 te Weert.

Om nu de nieuwe mensen de kans te geven om zich voor te stellen en in te burgeren is er verder geen extra activiteit gepland. zodat men volop de kans heeft om contact te leggen en vragen te stellen Ook voor mantelzorgers is er plek uiteraard. Voor iedereen met vragen rondom het hebben van een visuele beperking . Van harte welkom we hebben een heleboel ervaringsdeskundigen die uit de eerste hand hun ervaringen kunnen toelichten.

Maar nu even terug naar wat praktische zaken, Voor het Buurthuis gelden de corona maatregelen zoals bekend. Een Mondkapje terwijl je loopt en anderhalve meter afstand. Ook moet je bewijs van inenting hebben en dit wordt ook gecontroleerd want net als de horeca zijn Buurthuizen dit verplicht. Je bent welkom van 14.00 tot 17.00 uur. De eerste kop koffie/ thee wordt je aangeboden door de Oogvereniging de rest van de consumpties mag je zelf afrekenen.

“”Zoals ik al opmerkte is er ondertussen veel gebeurt en zijn er de nodige verjaardagen geweest. Sommige van die mensen willen dat graag vieren met een traktatie waaronder Hub AendeKerk hij heeft me gebeld om te vragen of mensen die willen komen zich wellicht op kunnen geven zodat hij genoeg kan meenemen. Ik wil dan ook vriendelijk vragen om dat via mij even te melden op 06 22924622. of araemaekers 507@KPNmail.nl. hopelijk tot ziens want we hebben het nodige te vieren. Groetjes Anki Raemaekers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.