De herfst is een ideale tijd voor een Quiz.

De herfst is een ideale tijd voor een Quiz.

We hebben al het een en ander aan regen gehad deze zomer en de herfst is ook ingeluid met regenbuien. Dus echt wandelweer is het niet. Maar het is wel ideaal weer om je hersenen eens aan het werk te zetten.

In ons volgend oogcafe Weert op donderdag 14 oktober Gaan we dus aan de slag met met wat hersenbrekers. Harrie Aspers van de Jeu de boules is namelijk van meer markten thuis. Hij heeft een leuke quiz op de kop weten te tikken. En Katrien Cup heeft leuke prijzen in de aanbieding. Dus ze deelt niet alleen vlaaien uit in Weert maar ook leuke kleinigheidjes voor prijswinnaars.

Het is de bedoeling dat we werken in teams zodat je niet alleen het wiel hoeft uit te vinden. En met een team is er ook iets van winnaar dynamiek. Altijd leuker om met een groep een prijs te krijgen dan alleen te schitteren.

Iedereen die zin heeft in een uitdaging is dus welkom in ons oogcafe Weert in buurthuis Fatima aan de Nieuwstaat 11 tussen 14.00 en 1700 uur op donderdag 14 oktober.

Onze voorzitter van Oogvereniging Limburg is weer teug van vakantie . Je mag hem weer bellen voor advies en bij andere vragen over een visuele beperking op mobiel 0620248377  . Hij is een echte vraagbaak en weet erg veel van visuele beperkingen en kan je zeker verwijzen naar instanties die je kunnen helpen. Wil je liever mailen dan kun je bij mij terecht op araemaekers507@KPNmail.nl. Graag tot ziens met een gezonde portie prestatiedrang en humor.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.