We mogen weer samenkomen in Oogcafe Weert.

We mogen weer samenkomen in Oogcafe Weert.

Voor velen is het een eindeloze oefening geweest in alternatieve contact momenten koesteren. Maar nu mag de boel weer grotendeels van het slot.

Buurthuis Fatima kan weer over tot de orde van de dag, en mag de deur weer openzetten voor buurtgenoten en clubs.

Wij als Oogvereniging Limburg zijn er natuurlijk als de kippen bij om weer fijne bijeenkomsten voor blinden en slechtzienden te bieden. Onze vaste leden hebben lange tijd wel telefonisch contact gehad of per mail maar daadwerkelijk samen zijn was er niet bij. Hoewel op de valreep Huub Aendekerk aanbood een bijeenkomst te organiseren bij hem thuis. Nu zit gastvrijheid erin gegoten bij hem en veel dorpsgenoten uit onze Limburgse parel Stramproy En heeft hij plaats zat. Toch dacht ik laat maar even afwachten wat de aangekondigde versoepelingen zullen zijn. En tot grote vreugde van velen mag het hier in Weert ook weer officieel gezellig samen zijn. Huub kunnen we natuurlijk in de zomer een keer bezoeken als welkome afwisseling van decor.

Ondertussen kunnen we dus weer terecht in Buurthuis Fatima aan de Nieuwstraat 11 te Weert. En wel op elke 2e donderdag van de maand. Deze keer op donderdag 10 juni a.s. dus. Tussen 14.00 -17.00 uur staat er zoals altijd een kopje koffie of thee klaar en zijn er volop andere drankjes voorradig. Natuurlijk houden we ons aan de geldende Corona maatregelen en nemen we gezonde portie goed humeur mee. Maar dat zal niet al te moeilijk zijn nu we eindelijk weer enigszins los mogen.

Voor alle duidelijkheid wil ik iedereen uitnodigen die interesse heeft in contact met lotgenoten. Of gewoon wat meer wil weten over de leefwereld van blinden of slechtzienden. De deur staat voor iedereen open. Ook maatjes, verzorgers en begeleiders vrienden en familie.

Ondertussen kun je ook bellen met onze voorzitter John Snijkers Van Oogvereniging Limburg en persoonlijk een toelichting krijgen op brandende vragen op mobiel nummer 0620248377 

Van harte welkom dus , en je kunt mij ook mailen mocht je dat prettiger vinden,  araemaekers507@KPNmail.nl ondertussen graag tot ziens en houdt je goed.

%d