We hebben de hitte weer doorstaan in ons Oogcafé Weert.

We hebben de hitte weer doorstaan in ons Oogcafé Weert.

Buiten Corona hebben we natuurlijk ook nog de klimaatperikelen. Door de hitte van de afgelopen tijd moesten we dus afzien van ons experiment rondom Jeu de boules 2020. Veel te warm om aan het experimenteren te slaan. Maar Harrie Aspers is de flauwste niet en komt vrolijk terug.

Donderdag 10 september tussen 14.00 – 17.00 uur staat hij weer paraat bij Buurthuis Fatima om opnieuw een poging te wagen. De weersvoorspelling is ook gunstig met zo ‘n 20 graden en nul regen.

Nu kun je natuurlijk ook gewoon lekker niets doen en een praatje maken. Want gezellig bij elkaar zitten is ook fijn. Alhoewel het nu wel coronaproof moet. Dus dicht op elkaar zitten zoals vorig jaar is er helaas niet bij.

In het Buurthuis is alles zo ingericht dat het aan de voorschriften van de veiligheidsregio voldoet en we verwachten dat je je vooraf weer aanmeld op araemaekers507@KPNmail.nl of op mobiel 06-22924622. En bij klachten die lijken op een corona besmetting blijf je natuurlijk thuis.

De koffie en thee staan klaar en John Snijkers van Oogvereniging Limburg wil je graag verder helpen op mobiel nummer 0620248377 mocht je aanvullende vragen hebben. Ook familie, vrienden, mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn natuurlijk weer welkom.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.