Oog café Weert start donderdag 9 juli weer op in anderhalve meter modus.

Oog café Weert start donderdag 9 juli weer op in anderhalve meter modus.

Door de corona maatregelen zijn veel mensen verstoken gebleven van de naar nu blijkt broodnodige sociale contacten. Natuurlijk was en is online contact mogelijk en natuurlijk kun je de telefoon pakken en een praatje maken. Maar niets kan wezenlijk fysiek contact vervangen.

Daar zijn echter wel wat regels aan verbonden van de veiligheidsregio Limburg-Noord. Buurthuis Fatima moet als elk ander buurthuis zich houden aan de 1,5 meter maatschappij.

Nu maken we gebruik van een grote zaal en zijn per 1 juli de maatregelen verruimd voor de hoeveelheid mensen die in een groep mogen samenkomen. Dus dat is geen probleem.

In juni hebben we met een kleine groep belangstellenden al een bijeenkomst in kleine setting gehad op 1,5 m. En het is goed te doen, mits je jezelf er comfortabel bij voelt natuurlijk. Alle inmiddels normale hygiënische middelen staan klaar en de zaal is ingericht naar de hoeveelheid mensen die er komen. Dat betekent dus wel dat je je aan moet melden bij mij per mail. araemaekers@KPNmail.nl of op mobiel 06-22924622. Vermeld even dat je je volstrekt fit voelt.

Heb je zin in een praatje, wil je wat meer informatie over blinden of slechtzienden in een veranderde wereld. Dan zien we je graag komen op donderdag 9 juli tussen 14.00 – en 17.00 uur in Buurthuis Fatima. Vanzelfsprekend kom je niet als je je niet helemaal lekker voelt of klachten hebt die kunnen wijzen op een Corona besmetting.

De koffie en thee staan klaar en John Snijkers van Oogvereniging Limburg wil je graag verder helpen op mobiel nummer 0620248377 mocht je aanvullende vragen hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: