Oogcafé Weert kiest voor een frisse digitale start in het nieuwe jaar.

Oogcafé Weert kiest voor een frisse digitale start in het nieuwe jaar.

Als je slechtziend of blind bent kun je tegenwoordig gebruik maken van allerlei digitale oplossingen om het leven wat aangenamer te maken. Alleen hoe ga je ermee om en waar kun je ze vinden!

Nu heb ik een leuke buurjongen die digitaal goed onderlegt is en spontaan contact opnam om zijn diensten aan te bieden. Wat een geluk zo net voor de jaarwisseling.

In ons Oogcafé Weert van donderdag 9 januari 2020 op de vertrouwde stek bij Buurthuis Fatima komt Ralph Renierkens zich voorstellen en verdiept hij zich ook in de bijzondere hulpvragen die jullie mochten hebben.

Ralph is geboren in Hoensbroek en woont in Weert en heeft zich al vroeg in zijn leven verdiept in technische hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. Dit nadat zijn vader te horen had gekregen dat hij blind zou worden. Samen zijn ze op zoek gegaan hoe je toch de krant kunt lezen, een computer kunt bedienen of Engelse films kunt volgen. De niet meer weg te denken smartphone kan ook van groot nut zijn en is zo aan te passen dat ie makkelijk bedienbaar is.

Ralph is ervan overtuigd dat hij iedereen kan ondersteunen bij zijn hulpvraag op digitaal gebied. Er staat dus niets in de weg om al je prangende vragen bij hem neer te leggen.

Iedereen is weer hartelijk welkom in ons Oogcafé bij Buurthuis Fatima, Nieuwstraat 11 te Weert tussen 14.00 en 17.00 uur. De koffie en thee staan klaar en er is ook nog een leuke verrassing van een van onze trouwe gasten Huub Aendekerk.

Heb je nog vragen dan kun je terecht op //www.oogvereniging.nl/agenda/ of bel John Snijkers voorzitter van Oogvereniging Limburg op mobiel nummer 0620248377.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: