Momenteel zijn er bijzonder veel oplossingen en Apps’ in omloop voor mensen met visuele beperkingen.

Momenteel zijn er bijzonder veel oplossingen en Apps’ in omloop voor mensen met visuele beperkingen.

Alleen veel van die digitale oplossingen zijn niet gratis en maken ook niet dat je effectief fysiek contact krijgt met de medemens. Dat maakt dat veel mensen zich intens eenzaam voelen en smachten naar wat hulp.

In ons Oogcafé Weert van donderdag 12 december in buurthuis Fatima besteden we aandacht aan de problematiek van oplopende zorgkosten en het gebrek aan sociale contacten en luisterde oren.

Oog Cafe Weert

Nico van den Bent is ervaringsdeskundige op het gebied van schuldsanering en begeesterd voorvechter voor de minderbedeelden onder ons. Momenteel is hij werkzaam als organisatie secretaris van de SP voor Provinciale Staten.

Nico ontvangt als vrijwilliger en gastheer minimagroep Weert elke woensdagavond in het Keenterhart iedereen die wat steun kan gebruiken van welke aard dan ook. Dit doet hij overigens niet alleen want de WMG telt een aantal begeleiders en een enthousiaste groep bezoekers.

Hartelijk welkom in ons Oogcafé bij Buurthuis Fatima, Nieuwstraat 11 te Weert tussen 14.00 en 17.00 uur. De koffie en thee staan klaar en heb je vragen kun je terecht op //www.oogvereniging.nl/agenda/ of bel John Snijkers voorzitter van Oogvereniging Limburg op mobiel nummer 0620248377.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.